SILICONE BREAST PUMP AND MILK COLLECTOR CHUCHU

RM29.00

Silicone Breastpump & Milk Collector dirumus khas untuk para ibu semasa breastfeeding dan semasa breastpump. Milk collector ini boleh digunakan dengan selamat kerana ia adalah BPA Free dan mudah digunakan.

Materialnya adalah 100% Food Grade Silicone

Manfaat : 

  • Handfree kerana melekap pada payudara.
  • Lembut dan selesa
  • Mudah digunakan dan dicuci.
  • Kecil dan mudah dibawa kemana sahaja.
  • Digunakan untuk collect titisan susu dari payudara yang tak digunakan.
  • Tidak akan mengakibatkan bengkak susu.

Silicone Breastpump & Milk Collector dirumus khas untuk para ibu semasa breastfeeding dan semasa breastpump. Milk collector ini boleh digunakan dengan selamat kerana ia adalah BPA Free dan mudah digunakan.

Materialnya adalah 100% Food Grade Silicone

Manfaat : 

  • Handfree kerana melekap pada payudara.
  • Lembut dan selesa
  • Mudah digunakan dan dicuci.
  • Kecil dan mudah dibawa kemana sahaja.
  • Digunakan untuk collect titisan susu dari payudara yang tak digunakan.
  • Tidak akan mengakibatkan bengkak susu.

Cara penggunaan : 

  • Basuh dan bilas dengan air suam.
  • Letakkan di posisi payudara dan lekapkan.
  • Tekan secara perlahan sebagaimana manual breastpump
  • Tuangkan susu ibu kedalam storage bag atau botol susu.

FAQ Silicone Brastpump & Milk Collector Chu Chu

S : Milk Collector nie boleh berfungsi sebagai breastpump ke?

J : Milk Collector nie sesuai untuk kumpul saja, tidak sesuai untuk dijadikan sebagai breastpump yang efficient sebab ia tidak mempunyai daya sedutan yang kuat. Milk Collector  ni mudah digunakan dan harga pun mampu milik.

S : Sakit ke guna Milk Collector ni ?

: Tidak sebab Milk Collector ni diperbuat dari fully silicone yang bersifat lembut dan tidak sakit untuk digunakan.

S : Macam mana cara untuk guna Milk Collector?

J : 1. lekapkan pada payudara anda

     2. picit bahagian bawah pam tu (lembut je material dia)

     3 lepaskan, then sangkut ngan nursing bra.

     4. Apabila susu akan keluar. sedutan dia sentiasa ada, susu akan menitis. Bila sudah rasa sedutan mcm dah longgar sikit,  picit lagi kat bawah tu. kalau susu dah tak menitis pon picit lagi supaya payudara dapat stimulate balik.

S : Milk Collector ni tahan lama ke ?

J : Ya tahan lama sebab Milk Collector ni kalau jatuh pon tiada effect sebab ia diperbuat daripada silicon yang bersifat lembut dan Milk Collector ni juga tidak mudah rosak sebab ia tidak mempunyai motor yang harus dijaga dengan rapi.

Weight0.5 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SILICONE BREAST PUMP AND MILK COLLECTOR CHUCHU”